Tarieven 2019

De kosten van een consult bij Osteopathie Telgenkamp voldoet u na afloop van de behandeling contant. U ontvangt na betaling uw factuur digitaal of op papier, zodat u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Dit zijn de tarieven van Osteopathie Telgenkamp:

Intake (eerste consult): € 80

Vervolgbehandeling (per consult, half uur) € 50

Vervolgbehandeling (per consult, heel uur) €80

 

Verzekeringen en vergoedingenoverzicht 2019

Osteopathie Telgenkamp is aangesloten bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Hierdoor worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door alle verzekeraars, mits osteopathie is opgenomen in de polis onder aanvullende verzekering.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling van de osteopaat in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de verzekeraar en de afgesloten polis. Lees uw polisvoorwaarden om zeker te zijn of u verzekerd bent, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of tot welk bedrag u verzekerd bent. Vindt u de informatie in uw polisvoorwaarden niet duidelijk, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Klik hier voor een complete lijst van zorgverzekeraars en hun vergoedingen bij een aanvullende verzekering.

Let op! Osteopathie valt niet onder het zogeheten ‘eigen risico’! Het eigen risico geldt alleen voor medische kosten die onder de basisverzekering vallen. Osteopathie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en telt dus niet mee voor het eigen risico.